Zavarovanje avtodomov

Število lastnikov avtodomov strmo narašča. Zato smo za vse, ki se na potovanja odpravljate z avtodomi, pripravili vrsto ugodnosti.

ZAVAROVANJE AVTODOMA Z AKCIJO SPROSTI ČAS

Ob sklenitvi zavarovanja za avtodom v času med 1. 3. 2019 in 29. 2. 2020 lahko v akciji Sprosti čas ugodno sklenete zavarovanje prtljage, zavarovanje odgovornosti in asistence za kolesarje ter zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči. Ob sklenitvi vsaj enega od akcijskih zavarovanj boste prejeli še kupon za popust pri sklenitvi letnega turističnega zavarovanja. Več o akciji SPROSTI ČAS.

 

Priporočamo, da sklenete tudi zavarovanje avtomobilske asistence, ki smo jo dopolnili s ponudbo za avtodome in bivalne prikolice. Kadarkoli boste potrebovali pomoč, pokličite 080 2864 (iz tujine +386 2222 2864). Pomagali vam bomo in vas rešili iz neljube situacije.

PREDNOSTI

  • hitro in učinkovito reševanje škod;
  • prijava škode iz avtomobilskega kaska tudi preko spleta ali po telefonu, na brezplačni telefonski številki 080 555 555 ali na pogodbenih servisih Zavarovalnice Triglav, ki so označeni z napisom »Prijava škod«;
  • 24-urna asistenca doma in v tujini;
  • možnost odkupa posledic prve škode pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska.

UGODNOSTI

  • paketi avtomobilskih zavarovanj – do 17 % paketni popust;
  • do 5 % popust na stalnost;
  • do 55 % bonus pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska;
  • 10 % popust pri zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska in delnih kombinacij B ter K za bivalna vozila, stara 5 ali več let;
  • 20 % popust na kombinacijo K delnega avtomobilskega kaska za atestirano vgrajeno napravo za protivlomno varovanje vozila.

 

Dodatne vsebine

Izjave strank: Andreja Zabret, Radomlje

"Decembra lani sem šla na službeno pot in malo pred Dunajem se mi je pokvaril avto. Poklicala sem asistenco in bila prijetno presenečena nad njihovo prijaznostjo in hitro odzivnostjo."

Izjave strank: Mateja Vertačnik, Ljubljana

"Iskala sem poceni zavarovanje za avto, nakar mi je kolega predlagal Zavarovalnico Triglav in njegovega lastnega zavarovalnega agenta, ki se je izkazal za zelo fleksibilnega."

Izjave strank: Mojca Hribar, Kamnik

"Dve leti nazaj smo bili na morju z družino in po treh tednih Korzike se nam je pokvaril avto. Zavarovalnica se je povezala z italijansko in že dve uri po našem klicu so nas prepeljali s taksijem v hotel, kjer so nas namestili."

Izjave strank: Rajko Šabec, Ig

"Več kot 30 let sem že zavarovan pri tej zavarovalnici in še na misel mi ne pride, da bi menjal kakšno drugo zavarovalnico. Tukaj sem zavarovan tudi paketno, imam zavarovano hišo in avto."

Izjave strank: Valentin Lampič, Ljubljana

"Nekdo me je udaril v vrata in brez policijskega zapisnika sem prišel na Zavarovalnico Triglav uveljavljat škodo na parkirišču. Izpolnili so mojo željo po popravilu avta tam, kjer je bil kupljen, in stvar je bila zaključena tik-tak."

Sprosti čas
TV oglas za Triglav komplet