Pravna zaščita zaradi uporabe vozila

Pravna pomoč pride prav v primerih, ko boste zaradi prometne nesreče potrebovali mnenje in zastopanje pravnih strokovnjakov.

Zavarovanje krije vse potrebne stroške zastopanja v kazenskih postopkih in postopkih pred sodnikom za prekrške. Krije tudi vse potrebne stroške uveljavljanja odškodninskih zahtevkov za škodo v zvezi s prometno nesrečo ter potrebne stroške obrambe pred odškodninskimi zahtevki drugih oseb. Poleg sklenitelja zavarovanja in lastnika vozila so zavarovalne zaščite deležni tudi voznik in potniki v zavarovanem vozilu.

 

Oglejte si tudi Zavarovanje avtomobilske in pravne zaščite.

 

Dodatne vsebine

Izjave strank: Andreja Zabret, Radomlje

"Decembra lani sem šla na službeno pot in malo pred Dunajem se mi je pokvaril avto. Poklicala sem asistenco in bila prijetno presenečena nad njihovo prijaznostjo in hitro odzivnostjo."

Izjave strank: Mateja Vertačnik, Ljubljana

"Iskala sem poceni zavarovanje za avto, nakar mi je kolega predlagal Zavarovalnico Triglav in njegovega lastnega zavarovalnega agenta, ki se je izkazal za zelo fleksibilnega."

Izjave strank: Mojca Hribar, Kamnik

"Dve leti nazaj smo bili na morju z družino in po treh tednih Korzike se nam je pokvaril avto. Zavarovalnica se je povezala z italijansko in že dve uri po našem klicu so nas prepeljali s taksijem v hotel, kjer so nas namestili."

Izjave strank: Rajko Šabec, Ig

"Več kot 30 let sem že zavarovan pri tej zavarovalnici in še na misel mi ne pride, da bi menjal kakšno drugo zavarovalnico. Tukaj sem zavarovan tudi paketno, imam zavarovano hišo in avto."

Izjave strank: Valentin Lampič, Ljubljana

"Nekdo me je udaril v vrata in brez policijskega zapisnika sem prišel na Zavarovalnico Triglav uveljavljat škodo na parkirišču. Izpolnili so mojo željo po popravilu avta tam, kjer je bil kupljen, in stvar je bila zaključena tik-tak."

TV oglas za Triglav komplet